☾ wij versturen elke 2 werkdagen - GRATIS VERZENDING vanaf €50,-

Verzending en Retourbeleid

 

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Bij My Jalou hanteren we standaard verzendkosten. Binnen Nederland betaal je een vast bedrag van € 3,99 bij bestellingen onder de €50,-  (ongeacht de grootte van het pakket.) 
Bij bestellingen boven de € 50,- is verzending binnen Nederland helemaal gratis!  

Voor Belgie , Duitsland en Luxemburg hebben we een aangepast tarief. De verzendkosten voor bestellingen onder de € 50,- bedragen € 5,99. Tussen de €50,- en de €79,99 betaal je €3,99.  
Bij bestellingen boven de € 80,- is verzending in deze landen helemaal gratis! 

In onze collectie hebben wij ook ansichtkaarten en cadeaukaarten. Bestel je alleen onze kaarten? Dan zijn de verzendkosten slechts € 2,99! Mocht je boven de €25,- kaarten bestellen, dan versturen wij deze GRATIS!

De verzendtarieven worden automatisch verwerkt in je winkelwagen bij het afrekenen.  

HOE KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk te informeren over de artikelen die wij aanbieden. Is het item uiteindelijk toch niet helemaal wat je in gedachte had, dan kan dit binnen 21 dagen na ontvangst zonder opgave van reden geretourneerd worden. Uiteraard horen we graag de reden, zodat we ons zelf naar de toekomst kunnen verbeteren.

Je kan je retour aanmelden, door een mail te sturen naar;
info@myjalou.nl
Onder vermelding van je naam, het ordernummer, productomschrijving en eventueel reden retour.

Je pakket kan vervolgens gestuurd worden naar;
My Jalou
Turfschipkade 30
2725BT Zoetermeer

Artikelen die gekocht zijn in de sale vanaf 50% korting of meer kunnen niet meer geruild of geretourneerd worden.
Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag, moet het teruggestuurde product ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking zijn. De prijskaartjes en andere, dienen nog aan het product bevestigd te zijn. Producten die bevlekt of beschadigd zijn door het dragen, passen of proberen kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Alle teruggestuurde items worden bij binnenkomst geïnspecteerd, na verwerking wordt je aankoopbedrag zo snel mogelijk terug gestort.

Bij ons betaal je nooit meer dan €3,99 aan verzendkosten (boven de €50,- verzenden we gratis) wij nemen dus altijd het grootste deel van de verzendkosten op ons, daardoor kunnen we helaas de verzendkosten van retourzendingen niet vergoeden. We hopen op je begrip hiervoor.
Het risico van de retourzending ligt bij de klant. Bewaar daarom je verzendbewijs altijd goed totdat de retour is afgehandeld en het bedrag terug geboekt is op je rekening. Zorg dat je het artikel op tijd retour stuurt. Retouren die buiten de zichttermijn van 21 dagen worden gestuurd, worden niet meer als retour verwerkt en dus weer teruggestuurd naar de klant. De kosten hiervoor zullen worden verhaald op de klant. 
Je kunt er ook voor kiezen om je retour op afspraak langs te komen brengen in Zoetermeer.