Made to swaddle, snuggle & cuddle

Made to swaddle, snuggle & cuddle

Inbakeren

Slaapt je baby onrustig? En maakt hij zichzelf onnodig wakker door zijn bewegingen. Je kleintje inbakeren kan een een goede oplossing zijn.

 

Veel babydoeken en dekens zijn hard en ruw op de zachte huid van je kleintje. De huid van je pasgeboren baby verdient het allerbeste en met die gedachte is de My Jalou swaddle ontwikkeld. Met onze swaddle kan je oa. je kleintje inbakeren, een oude traditie waarbij baby's van schouders tot voetjes in doeken gewikkeld worden. Met dit hulpmiddel beperk je de lichaamsbewegingen van je pasgeboren baby en voorkom je ongecontroleerde bewegingen die je baby wakker houden. Veel pasgeboren baby's slapen onrustig, inbakeren is een goede manier om de onrust weg te nemen, zo zal je baby zich beter aan de slaap kunnen overgeven. Het basisprincipe is armen strak ingepakt en de beentjes losser. Let op dat je baby zijn beentjes volledig kan strekken en voldoende ruimte overhoudt, zo kan hij in de kikkerhouding liggen . Dit is de natuurlijke, ontspannen positie van je baby’s beentjes en dus belangrijk voor goede heupontwikkeling.

Hoe moet je inbakeren - swaddle

De My Jalou swadlle is multi inzetbaar en door het ruime formaat van 120 cm X 140 cm groeit hij mee met je baby. Gebruik de swaddle ook om discreet mee te voeden of als dekentje. Het leuke van onze swaddles is dat ze te combineren zijn met de mutsjes en haarbandjes uit de My Jalou collectie.

Swaddle - discreet voeden - voedingsschort - voedingsdoek

 

De swaddles komen in 2 kwaliteiten heerlijk zachte, soepel vallende Modal en katoen stof. Beide zijn super zacht, ademend, rekbaar en vocht absorberend. Iedereen is bekend met Katoen, maar minder mensen met Modal. Modal lijkt op zijde, maar is net zo praktisch als katoen. Het wordt gemaakt van beukenhout uit duurzaam beheerde bossen. Beukenbomen groeien makkelijk en bijna alles van de boom kan worden gebruikt, dat maakt het behoorlijk efficiënt. Er is weinig water nodig, veel minder dan voor katoen. De stof is populair vanwege zijn zachtheid, let wel op Modal kan wat gevoeliger zijn voor haaltjes. Daarom het advies ook om met liefde ermee om te gaan, in een waszak te wassen op 30 graden en op te passen met klittenband.

We vinden het belangrijk dat onze producten eerlijk worden geproduceerd, daarom vindt de productie plaats vindt in Europa.

 

Wrap that Baby..!!!!!!

Terug naar blog