GRATIS verzending vanaf €25,- Werkdagen besteld voor 15:00 is verzending dezelfde dag.

Juist nu wil je je baby dichtbij je houden

Corona doet meer met ons dan dat we ooit hadden kunnen bedenken. Het zijn rare, onzekere tijden. We maken ons zorgen om onze dierbaren, onze ouders en als je zwanger bent of net bevalt om jezelf en je baby! We weten niet waar we goed aan doen, dus belangrijk om juist nu goed naar je gevoel te luisteren!

Als je nu bevalt wil je je kleintje natuurlijk gelijk aan al je dierbaren laten zien, wat in deze situatie heel moeilijk is.

Super emotioneel om deze mooie tijd niet met iedereen te kunnen delen!
We zijn misschien fysiek in lockdown, maar emotioneel hoeven we natuurlijk niet in lockdown. Vergeet niet dat je keuzes hebt! 

Je kan er voor kiezen om geen contact meer op te nemen met andere mensen wanneer je het moeilijk hebt. Maar onthoud goed, door jezelf emotioneel te isoleren creëer je alleen meer onverwerkte emoties, welke zullen opstapelen. 

Probeer juist nu je gevoelens te delen, deel wat je doormaakt, dit zorgt ervoor dat ook anderen zich makkelijker openstellen. Iedere kraammoeder maakt het nu door, dus heb niet het gevoel dat je verplicht een blij gezicht voor jezelf of iemand anders moet opzetten. 

Een paar tips:

💛 Maak je dierbaren onderdeel van jullie kraamtijd - of ze er nu zijn of niet. Stuur foto's en FaceTime-familie en vrienden de hele dag door! Nieuwe baby's maken iedereen blij, onthoud dat zij net zo verdrietig zijn als jij dat ze iets missen. Zo voelen ze zich toch betrokken in jullie geluk.

💛 Geniet van de kraamhulp, zij is er op dit moment echt voor jou en je kleintje!. Zij kan je alles leren om je draai met je baby te vinden en probeer zolang zij er is goed je rust te pakken.

💛 Plan een thuis date met je partner. Tijd samen blijft super belangrijk en in alle hectiek gaat dat al snel verloren. Zorg echt voor 1 op 1 tijd samen.

💛 Maak je elke dag klaar. Dat heeft natuurlijk niets met andere mensen te maken, maar een dagelijkse douche en een ander outfit, maakt wel dat je jezelf beter voelt.

💛 Gebruik deze tijd om te dromen. Voor mij was na het krijgen van een babytje altijd het perfecte moment om te schrijven en na te denken over de toekomst en gewoon groots te dromen. 

💛 Juist nu in deze onzekere tijden wil je je baby dichtbij je houden, met een draagdoek kan dat. Zou krijg je ook nog wat voor elkaar met je handen vrij. Onze rekbare doeken zijn super geschikt voor pasgeboren baby’s en kunnen makkelijk gewassen worden.

Wil je gaan dragen, maar vind je het allemaal spannend? 

Bij al onze doeken zit een duidelijk uitleg, maar ik kan je ook via Face-time begeleiden, zo kan je toch beginnen dragen. 

Of heb je andere vragen, laat het me weten!

Stay Safe!
Liefssss Bianca 

Laat een reactie achter