Draagconsult We are pregnant

Een GRATIS draagconsult op We Are Pregnant!!!

We Are Pregnant Event 24-26 maart • Werkspoorkathedraal Utrecht

Wij stonden voor de 4e keer met heel veel liefde op het heerlijke We are Pregnant event. Op dit event is de liefde voelbaar! De liefde voor het wondertje in je buik, liefde voor je gezelschap, liefde voor de mooie omgeving en liefde van alle (kleine) ondernemers die de mooiste spullen en materialen meenemen.
Dit heerlijke evenement is niet compleet als je niet bent langs geweest bij onze mooie My Jalou stand. Wij staan met ons team klaar om je alles te vertellen over dragen, maar ook over huid op huid contact en de hechting met je baby’tje direct na de geboorte. 
De hele dag door kom je deelnemen aan onze GRATIS draagconsults voor de rekbare draagdoek.
We namen onze levensechte draagpoppen mee, zo kon je nu al ervaren hoe het is om zometeen je mini lekker tegen je aan te hebben en ook je handen vrij te hebben. Ook hebben de mini’s geholpen die al waren geboren.
In Oktober staan we er weer.
De consulten vinden plaats zonder aanmelding, dus ook dan kan je de hele dag aanschuiven. Bij drukte worden er kleine groepjes gemaakt om meerdere mama’s en papa’s tegelijk te helpen.
Heb je nog vragen? Kan je ze ook al hier plaatsen bij de opmerkingen, dan weten we zeker dat we je kunnen helpen. 

T/M zondag geven we nog 10% korting op de gehele collectie.
gebruik de kortingscode WAP bij het afrekenen.
Terug naar blog

2 reacties

Hoi!
De zaterdag hoop ik erbij te zijn :) ik ben wel heel benieuwd welke draagzakken/draagdoeken het beste geschikt zijn voor een baby en welke passend zijn voor welke leeftijden. Geven jullie daar ook informatie over?
Groetjes, Eline

Eline Van den Heuvel

Laatste keer een consult bij jullie gedaan in November. Nog steeds dankbaar, ontzettend goed geholpen en geïnformeerd. Ik draag inmiddels met veel liefde mijn meisje bij me !

Suus

Reactie plaatsen