⚡️ GRATIS verzending vanaf €25,- ⚡️

Een Digitale Babyshower organiseren...

Babyshower My jalou
Een baby onderweg is een reden om feest te vieren, zelfs als je niet persoonlijk bij elkaar kan komen. Dusssss organiseren maar...
Een virtuele babyshower is een super toffe optie! Wij hebben nagedacht hoe je de perfect babyshower kan organiseren, met op veilige afstand, maar wel zo dat de aanstaande mama zich  speciaal en geliefd voelt.
  

Stap 1 - Save the date

Prik een datum en tijdstip en zorg dat de partner van de mama in spe in het complot zit. 
Wil je mama wel al op de hoogte stellen, stuur dan een mooie "Save the date"-kaart zodat er bij haar ook al wat voor pret ontstaat.
 

Stap 2 - Versiering

Dit is niet belangrijk, maar het is een leuke manier om het net wat feestelijker te maken. Zorg dat iedereen wat thema spulletjes heeft, zoals foto accessoires, ballonnen, toeters, slingers etc.. 
Of maak voor iedere gast een pakketje en stuur het op.
Zorg dat er in ieder geval een pakketje is voor de mama, zodat ze helemaal in de stemming is tijdens de shower. 😊🎉
 

Stap 3 - Stuur cadeau’s 

Laat de cadeautjes direct naar de mom2B verzenden, maar richt het wel aan de vader, hij kan de cadeau's verzamelen en zorgen dat het nog een verassing blijft. Neem wat speling en laat de cadeautjes een dag of twee voor de Babyshower aankomen, zo weet je zeker dat alles op tijd is! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om alles te verzamelen bij de organisator. Zij kan dan op de dag zelf het pakket in alle glorie met ballonnen en slingers voor de deur zetten. Als je voor de laatste optie gaat, zorg dan dat je alles filmt, zodat iedereen kan mee genieten van de surprise!
Wil je een gezamenlijk cadeau geven? Of stuurt iedereen los iets op. Alles is natuurlijk mogelijk. 

Ben je op zoek naar ideeën? Je kan niet fout gaan met de My Jalou artikelen. Alles is namelijk geschikt voor pasgeboren baby’s. Wil je zelf wat samenstellen, dan hebben we nu  de volgende actie:
Bestel nu 3 artikelen naar keuze en ontvang maar liefst 20% korting op je gehele bestelling! 
(Voorwaarde: het goedkoopste product moet minimaal 5 euro zijn, alle kaarten zijn uitgesloten)
Je korting wordt automatisch verrekend zodra je bij het afrekenen de volgende kortingscode gebruikt: babyshower
We verkopen de zachtste benodigdheden (wikkelen, inbakeren, discreet voeden en dragen) prachtig verpakt in een kratje welke je cadeau krijgt bij je bestelling. Het kratje kan ze ook gebruiken voor al haar verschoon spulletjes. Geef bij je bestelling aan dat het voor een babyshower is, dan doen we er een setje ballonnen bij.
Weet je niet zeker wat ze zou willen, kan je altijd een cadeaukaart aanschaffen. 
We pakken altijd alle cadeautjes in.
 Babyshower pakket My Jalou
 

Stap 4 - Tijdens de shower

Laat iedereen wat lekkers te eten en te drinken voor zichzelf halen en zorg dat er ook wat lekkers is voor de mama2B. Regel dat als organisator of laat het door de papa halen. Zo kunnen jullie met zijn allen proosten.
Baby foto's raden:
Verzamel van iedereen een babyfoto van tevoren en zorg dat dit op de dag zelf bij de mama2B is, zij kan dan gaan raden welke baby wie is. Elke keer als ze het goed heeft, mag ze een cadeautje open maken.
Baby voorspellingen:
Met onze invulkaarten, heb je een leuke activiteit tijdens de babyshower, maar de mama 2B heeft ook een mooie blijvende herinnering! En zijn ze niet te gek? 
Wij kunnen ze naar iedereen persoonlijk opsturen, of de organisator regelt dat zelf.
• leuk om later terug te lezen wie er juiste voorspellingen heeft gedaan. 
• per stuk te bestellen, zo heb je nooit tekort of teveel.
Stuur allemaal na de shower de kaarten op, zo kan de mama nog even nagenieten van alles. En na afloop kan er natuurlijk gekeken worden wie er gelijk had.

So what are you waiting for....

Organize that Party!

Laat een reactie achter