Corona proof babyshower

Een Digitale Babyshower organiseren...

Digitale babyshower organiseren
Een baby onderweg is een reden om feest te vieren, zelfs als je niet persoonlijk bij elkaar kan komen. Dusssss organiseren maar...
Een virtuele babyshower is een super toffe optie! Wij hebben nagedacht hoe je de perfecte babyshower kan organiseren, op veilige afstand, maar wel zo dat de aanstaande mama zich  speciaal en geliefd voelt.
  

Stap 1 - Save the date

Prik een datum en tijdstip en zorg dat de partner van de mama in spe in het complot zit. 
Wil je mama wel al op de hoogte stellen, stuur dan een mooie "Save the date"-kaart zodat er bij haar al wat voorpret ontstaat.
 

Stap 2 - Versiering

Als je niet samen kan zijn, zorg dan dat het een feestelijke bedoeling is! Trek allemaal dezelfde kleur kleding aan en zorg dat iedereen wat thema spulletjes heeft, zoals foto accessoires, ballonnen, toeters, slingers, etc.. 
Maak voor iedere gast een pakketje en stuur het op.
Zorg ook voor een pakketje voor de mama, zodat ze helemaal in de stemming is tijdens de shower. 😊🎉
 

Stap 3 - Cadeau’s 

Geen Baby shower zonder cadeau's! DE manier om de mama geliefd en bijzonder te laten voelen. Laat 1 iemand alle cadeau's verzamelen en breng op de dag van de shower het pakket in alle glorie met ballonnen en slingers voor de deur bij de mama in spe. Zorg dat je alles filmt, zodat iedereen kan mee genieten van de surprise! Wil je een gezamenlijk cadeau geven? Of stuurt iedereen los iets op. Alles is natuurlijk mogelijk. 

Ben je op zoek naar ideeën? Je kan niet fout gaan met de My Jalou collectie, alles is geschikt voor pasgeboren baby’s. Wil je zelf wat samenstellen?
Dan hebben we de volgende actie:
Bestel 3 artikelen naar keuze en ontvang maar liefst 20% korting op je gehele bestelling! Je korting wordt automatisch verrekend zodra je bij het afrekenen de volgende kortingscode gebruikt: babyshower
(Voorwaarde: het goedkoopste product moet minimaal 5 euro zijn, alle kaarten zijn uitgesloten)

Verbinding is het mooiste cadeau wat je kan geven. Met onze Buideltops en draagdoeken geef je de mama de nabijheid van haar kindje. Er is toch niets mooiers?
https://myjalou.nl/collections/buideltops
https://myjalou.nl/collections/wraps-draagdoeken

Als je aangeeft dat het om een cadeautje gaat, dan pakken we het voor je in en zo kan je het ook direct naar de mama 2B opsturen! 
 

Stap 4 - Tijdens de shower

Laat iedereen wat lekkers te eten en te drinken voor zichzelf halen en zorg dat er ook wat lekkers is voor de mama to be. Regel dat als organisator of laat het door de papa halen. Zo kunnen jullie met zijn allen proosten.
Baby foto's raden:
Verzamel van iedereen een babyfoto van tevoren en zorg dat dit op de dag zelf bij de mama2B is, zij kan dan gaan raden welke baby wie is. Elke keer als ze het goed heeft, mag ze een cadeautje open maken.


So what are you waiting for....

Organize that Party!

 

Heb jij een toffe shower op afstand gehad? Laat hieronder weten hoe jullie het hebben georganiseerd... Wie weet kunnen we elkaar inspireren! :-) 

Terug naar blog

Reactie plaatsen