De 7e Editie van My Jalou op de “We are pregnant” beurs

De 7e Editie van My Jalou op de “We are pregnant” beurs

Bezoek My Jalou op de "We Are Pregnant" Beurs!


Ben je zwanger of net bevallen en op zoek naar het beste voor jou en je kleintje? Kom dan naar de "We Are Pregnant" beurs van 4 tot 6 oktober 2024 en bezoek onze My Jalou stand! Dit is onze 7e editie en we kunnen niet wachten om je te ontmoeten.Wat kun je verwachten bij onze stand?

- Gratis draagconsult: Ontdek hoe je je baby ergonomisch en comfortabel kunt dragen. Onze experts staan klaar om je persoonlijk advies te geven. We zijn de hele dag beschikbaar voor consults zonder aanmelding. Bij drukte vormen we kleine groepjes zodat we meerdere ouders tegelijk kunnen helpen. Uiteraard bieden we ook begeleiding als je met je pasgeboren mini langs komt.
- Informatie over hechting en huid-op-huid contact: Leer alles over de voordelen van dragen en buidelen, en hoe dit bijdraagt aan een veilige hechting met je baby.
- Bekijk en probeer onze producten: Voel de zachtheid en kwaliteit van onze draagdoeken en buideltops, ontworpen voor het comfort van jou en je baby.
- Persoonlijk advies: Onze ervaren medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met alles wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap en kraamtijd.

- Beurskorting en give-away: Ontvang een speciale beurskorting en een leuke give-away bij besteding van 30 euro!De liefde is overal voelbaar: Op het “We Are Pregnant” event is de liefde overal voelbaar! Liefde voor het wondertje in je buik, liefde voor je gezelschap, liefde voor de prachtige omgeving en liefde van alle (kleine) ondernemers die de mooiste spullen en materialen meebrengen.


Mis deze kans niet om alles te leren over het dragen van je baby en het belang van huid-op-huid contact. Kom naar de "We Are Pregnant" beurs en bezoek de My Jalou stand. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op deze bijzondere tijd!

We zien je graag op de beurs!

Liefs, het My Jalou team


Terug naar blog

Reactie plaatsen