6th Edition My Jalou op “We are pregnant”

6th Edition My Jalou op “We are pregnant”

Kom tussen 15 en 17 maart 2024 langs op het “We are Pregnant” event en vier met ons mee!

Deze keer is extra speciaal omdat de eigenaresse van My Jalou op 15 maart jarig is, dus op vrijdag trakteren we je op een extra cadeautje! Met trots zijn we al voor de 6e keer aanwezig op dit geweldige event.


Op het “We are Pregnant” event is de liefde overal voelbaar! Liefde voor het wondertje in je buik, liefde voor je gezelschap, liefde voor de prachtige omgeving en liefde van alle (kleine) ondernemers die de mooiste spullen en materialen meebrengen.

Een bezoekje aan onze My Jalou stand mag niet ontbreken op dit event. Ons team staat klaar om je alles te vertellen over het dragen van je baby, huid-op-huidcontact en de hechting met je kleintje direct na de geboorte.

 


Tijdens de dag kun je gratis deelnemen aan onze draagconsults voor de rekbare draagdoek. We hebben onze levensechte draagpoppen meegebracht, zodat je alvast kunt ervaren hoe het is om je kleintje straks lekker dichtbij je te hebben en toch je handen vrij te hebben. Ook zijn we beschikbaar om ouders van pasgeborenen te ondersteunen. Je kunt de hele dag langskomen voor de consults zonder aanmelding. Bij drukte vormen we kleine groepjes zodat we meerdere ouders tegelijk kunnen helpen.

Heb je vragen? Stel ze gerust hier in de opmerkingen, we staan klaar om je te helpen.

Heb je nog geen kaartjes, volg deze link;

https://www.wearepregnant.nl/tickets/

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen