☾ wij versturen elke 2 werkdagen - GRATIS VERZENDING vanaf €50,-

About Us

About Us

,, Mijn naam is Bianca, oprichtster van My Jalou. Ik ben 35 jaar en mama van 3 kindjes, 2 jongens en een meid. Milan van 14 is mijn liefste cadeau-kindje , Christian van 7 is mijn spring in het veld en Isa van 2 is mijn eigenwijze prinsesje die lekker doet wat ze zelf wilt. 

 

Oprichtster My Jalou - Bianca

Ik ben ruim 15 jaar werkzaam in de mode-industrie, waar ik voor verschillende grote Nederlandse modeketens heb gewerkt. Ik ontwikkelde de collecties en kocht deze in over de hele wereld. Bij mijn laatste zwangerschap van mijn dochtertje Isa besloot ik dat ik het roer om wilde gooien. Ik nam ontslag, ik had alles van de wereld wel gezien en het werd tijd dat ik meer tijd had om van mijn gezin te genieten. 

Mijn eerste bevalling van mijn zoontje Christian was erg heftig geweest zowel voor mij als voor mijn zoontje. Alsof dat niet erg genoeg was, had ik ook geen fijne kraamtijd. Ik had geen fijne kraamhulp, ik vroeg te snel teveel van mezelf, ik had me onvoldoende ingelezen waardoor alles me overkwam en uiteindelijk brak dat me op. 

Met mijn dochtertje wilde ik het 180 graden anders doen. Er lag vanaf 30 weken al een duidelijk bevallingsplan klaar, ik wist alles over dragen en ik wist precies hoe ik mijn kraamtijd door wilde brengen. 

Helaas was ook de bevalling met mijn dochtertje heftig. Wat begon als een thuisbevalling in bad , eindigde op de OK met een spoedkeizersnede. Hierdoor wilde ik nog meer vast houden aan mijn geplande kraamtijd. Rust en in een bubbel met mijn kleine meid. 

Ik ben vanaf minuut 1 begonnen met buidelen. En heb dat de eerste drie maanden veel gedaan. Daarnaast begon ik met dragen, eerst vanuit praktisch oogpunt, maar al snel omdat het heerlijk was om de kleine meid continu dichtbij me te hebben. Maar ik zou mezelf niet zijn als ik niet snel was uitgekeken op mijn saaie grijze draagdoek. 

Ik dacht dat kan ik zelf ook maken, maar dan leuker. En met mijn achtergrond had ik uiteraard binnen een week mijn eerste draagdoek gemaakt. Ik kreeg zoveel complimenten en zo ontstond in zomer 2019 My Jalou. 

Ik wil met My Jalou ouders op de hoogte brengen van alle voordelen van het dragen en buidelen. Want als je zwanger bent gebruik je alle tijd om je voor te bereiden op de komst van je kleintje. Een bevallingscursus, het kamertje, een kinderwagen, noem het maar op. Maar vaak gaan we voorbij aan wat je kindje écht nodig heeft in zijn eerste levensfase.... namelijk JOU!

De overgang van de baarmoeder en de wereld is enorm. Door je kleintje veel bij je te hebben, laat je je baby op eigen tempo wennen aan de nieuwe aspecten van het leven. Aanraking geeft troost en kracht aan je kleintje en uiteraard aan jezelf. Met een Buideltop en draagdoek ben je lichamelijk en emotioneel dichter bij je kleintje, terwijl je tegelijkertijd de vrijheid krijgt om samen het leven te ervaren.

De collectie wordt in Nederland gemaakt, op die manier hebben we het proces volledig in de hand en voorkomen we veel vervoer uitstoot. Daarnaast laten we van de stof restanten Mutsjes, Haarbandjes en scrunchies maken, super leuk, maar dus ook super duurzaam!

Heb jij nog vragen? Kan je me die altijd stellen. " 

 

Veel Liefs,

Bianca

- Oprichtster My Jalou -