⚡️ GRATIS verzending vanaf €30,- ⚡️Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd!

About Us

About Us

Bij Jalou vinden we het belangrijk om samen te zijn. Aanraking geeft troost en kracht aan je kleintje en uiteraard aan jezelf. Door onze stretchy wraps ben je lichamelijk en emotioneel dichter bij je kleintje, terwijl je tegelijkertijd de vrijheid krijgt om samen het leven te ervaren.

 

Jalou is opgericht in 2019 met als doel, zoveel mogelijk jonge ouders bekend maken met het dragen en alle voordelen die daarbij komen kijken. Als je kleintje eindelijk is geboren, wil je hem natuurlijk zo lang mogelijk dicht bij je dragen. De rekbare stof sluit nauw aan en geeft pasgeboren baby’s een veilig en geborgen gevoel, net als in de buik. 

Oprichtster Bianca ,,Bij de geboorte van mijn zoontje was ik helaas nog niet bekend met de vele voordelen van het dragen. 

Toen ik zwanger was van mijn tweede kindje was ik hier dus ook niet mee bezig. Maar na een zware bevalling, had ik behoefte om mijn dochtertje continue dicht bij me te houden. Mijn verloskundige adviseerde mij een draagdoek. Ik heb de eerste maanden met mijn dochtertje geleefd in de draagdoek. Heerlijk, het voelde als een cadeau, continue mijn kleintje bij me voelen en kunnen ruiken. Haar zo dichtbij me hebben, zodat ik snel leerde wat haar behoeftes waren. Het was een manier om haar te troosten, in slaap te wandelen en ook gewoon om op pad te gaan. Daarnaast is een tweede kindje heel anders, je wilt uiteraard de een of de ander niet tekort doen. Ik kon hierdoor de zorg voor mijn kindjes delen.

Na al meer dan 12 jaar werkzaam te zijn in de mode, was ik dan ook teleurgesteld dat ik geen betaalbare, modische draagdoek kon vinden welke voldeed aan alle kwalitatieve eisen. Ik maakte mijn eigen draagdoek, na veel positieve reacties begon ik aan de ontwikkeling van een eigen collectie.’’  

 

Het Jalou assortiment begon bij mooie stretchy wraps, maar werd al snel uitgebreid met heerlijk zachte inbaker doeken, mutsjes en haarbandjes. We zijn ontzettend trots op ons assortiment en dat alles prachtig met elkaar te combineren is dat maakt de collectie ook super geschikt als een mooi kraam of babyshower cadeau.

Onze artikelen zijn gemaakt van OEKO-TEX gecertificeerde stoffen. We vinden het belangrijk dat onze producten eerlijk worden geproduceerd, dat is de reden dat de productie plaats vindt in Europa.