⚡️ GRATIS verzending vanaf €25,- ⚡️

Made to swaddle, snuggle & cuddle

Inbakeren

Slaapt je baby onrustig? En maakt hij zichzelf onnodig wakker door zijn bewegingen. Je kleintje inbakeren is een goede oplossing.

 

Voor je kleintje is de Jalou swaddle de fijnste deken die je maar kan vinden. Hij is gemaakt van zijdezacht materiaal, is ademend, rekbaar en neemt vocht op. 

Veel babydoeken en dekens zijn hard en ruw op de zachte huid van je kleintje. De huid van je pasgeboren baby verdient het allerbeste en met die gedachte zijn de Jalou swaddles ontwikkeld.  

 

Onze Swaddles zijn gemaakt om je baby in te bakeren. Inbakeren is een eeuwenoude traditie, waarbij de baby in doeken gewikkeld wordt van zijn schouders tot zijn voetjes. Op deze manier beperk je de lichaamsbewegingen van je kleintje en voorkom je ongecontroleerde bewegingen die je baby wakker houden. Veel pasgeboren baby's slapen namelijk nog onrustig, dan is inbakeren een goede manier om de onrust weg te nemen. Uiteindelijk zal je baby zich beter aan de slaap kunnen overgeven. 

Er zijn over de tijd heen veel verschillende manieren geweest om je baby in te bakeren, het basisprincipe is armen strak ingepakt en de beentjes losser. Dit laatste is voor goede heupontwikkeling. Tegenwoordig wordt inbakeren gezien als een hulpmiddel bij pasgeboren baby’s. Gelukkig is de Jalou swadlle multi inzetbaar door het ruime formaat van 120 cm X 140 cm. En kan je hem naast het inbakeren ook gebruiken om discreet mee te voeden, als dekentje, zon tegenhouden, etc..

Omdat onze doek wat groter is, kan je doek meegroeien met je baby. Het is wel belangrijk dat zijn beentjes niet ontsnappen, daarom leggen wij een knoop in de doek na het inbakeren. Let daarbij op dat je baby zijn beentjes volledig kan strekken, maar wel voldoende ruimte overhouden, zodat hij in de kikkerhouding kan liggen (dit is de natuurlijke, ontspannen positie van je baby’s beentjes)

Het leuke van onze swaddles is dat ze te combineren zijn met de mutsjes en haarbandjes uit de Jalou collectie. Op die manier ligt je kleintje er in de eerste weekjes, heerlijk gematcht bij. En slapen maar!!!!!

Wrap that Baby..!!!!!!

Laat een reactie achter