☾ GRATIS VERZENDING vanaf €50,- ☾ vòòr 12:00 besteld binnen 1 werkdag verzonden ☾

Waarom wij onze verkoopprijzen gaan verhogen

Met deze blog willen we uitleggen, waarom wij per 1 Maart helaas genoodzaakt zijn om onze verkoopprijzen te verhogen.

Wij moeten helaas per 1 Maart onze prijzen verhogen. Dit leidt natuurlijk tot vragen, dat is begrijpelijk en daar willen we transparant over zijn.


We hebben geprobeerd om zolang mogelijk de prijsstijging tegen te houden, maar door hogere kosten zijn we nu op het punt gekomen dat we dit moeten doorberekenen in de prijs. De prijzen stijgen door een aantal redenen.

De stofprijzen eind vorig jaar gestegen met 15%. Dit komt door de hogere prijs voor katoen en transport. In al onze producten wordt katoen gebruikt. De prijzen van katoen als grondstof zijn het afgelopen jaar enorm gestegen, doordat de vraag groter is dan het aanbod. Er is meer vraag naar katoen over de hele wereld doordat de economie na het begin van de coronacrisis weer op gang komt. Een draagdoek bestaat uit 5 meter stof, waardoor de kosten van de draagdoek enorm stijgen en direct een enorme invloed hebben op onze kosten.

Daarnaast wordt de My Jalou collectie in Amsterdam geproduceerd. Op die manier kunnen we duurzaam met productie en transport omgaan. Door stijging van o.a. energie en arbeidsloon, zijn ook deze prijzen gestegen.

We hadden genoeg voorraad en stof liggen, zo konden we onze prijzen langere tijd laag houden. Maar dat lukt nu niet meer.

We willen niet de volledige kosten in de prijzen verwerken, zodat onze producten voor iedereen betaalbaar blijven. Per 1 Maart gaan de nieuwe prijzen in. Zo hebben we iedereen de kans geven om nog voor de oude prijs te kopen.

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd