☾ GRATIS VERZENDING vanaf €50,- ☾ vòòr 12:00 besteld binnen 1 werkdag verzonden ☾

GRATIS - Webinar 18-02-2021

De handleiding van een Baby. 

** GRATIS WEBINAR MET MY JALOU ALS GASTSPREKER **


Op donderdag 18 februari om 20.00 uur geeft GIK “je geboorte in kaart” een webinar over de daadwerkelijke behoeftes van een baby.
In dit webinar ben ik te gast als spreker om meer vertellen over de My Jalou Buideltop. Ik zal in dit webinar vertellen over het belang van huid-op-huid contact en buidelen.


Dit webinar is gericht op zorg professionals, maar kan je uiteraard ook bijwonen als je meer wilt weten over de hechting van baby’s. 

Ik ben met geboorte in kaart in contact gekomen en ben echt heilig overtuigd van hun visie en kijk op geboortes en baby’s hun ontwikkeling. 
De visie vanuit Geboorte In Kaart is echt onmisbaar als je werkzaam bent in de geboortezorg. Baby’s hebben zulke specifieke behoeftes, dat ze speciaal voor professionals in de geboorte- en babyzorg een webinar organiseren.
Een baby maakt zijn behoeftes op verschillende manieren zichtbaar.
Een baby communiceert door huilen maar ook via lichaamstaal, ook wel ‘Baby Body Language’ genoemd. Wanneer je de werkelijke taal van de baby begrijpt en kan vertalen naar zijn ouders zul je zien hoe snel een baby kalmeert, ontspant en zich moeiteloos kan ontwikkelen.

Als professional zal je merken dat ouders zich vaak zo machteloos voelen wanneer hun baby huilt. Ze weten niet wat hun baby ‘mankeert’ en willen er alles aan doen om het huilen te stoppen. Geen enkele ouder wil hun baby verdrietig zien.
In dit webinar zal Je geboorte in kaart hier alles over vertellen!

Het is belangrijk dat jij als professional de taal van een baby kan verstaan. De baby vertelt je een verhaal én hoe fijn is het voor hem wanneer iemand dit écht begrijpt.
Dit webinar laat je blijvend anders naar het gedrag van een baby:
- Huilen
- Onrust
- Niet willen slapen
- Krampjes
- Voeding

Werk jij als professional met baby's dan is dit webinar een must-see voor jou.
Je kan je inschrijven via onderstaande link:
https://geboorteinkaart.webinargeek.com/de-handleiding-van-een-baby


Voel je welkom om mee te doen aan dit gratis en super inspirerende webinar.
Gratis en online, live op donderdag 18 februari om 20.00 uur. Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn, verzoeken we je toch aan registeren voor het webinar. Na afloop zal je replay automatisch toegezonden krijgen en heb je nog 48 uur om deze te bekijken.

Kom jij ook?

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd